onsdag den 10. december 2014

Jamen hov!

Tiden drøner af sted her i december???
Jeg er ikke den mindste smule i julehumør, men har travlt.
Jeg er jo begyndt som vikar på en folkeskole - og det er jeg ret vild med. Desværre bliver jeg så træt?
Når min mobil forsøger vække mig 6.02 (ved ikke, men 6.02 føles bedre end 6.00) snoozer jeg indtil jeg pludselig får travlt. Småsover gennem dagens første kop kaffe og i brusebadet. Vågner først ved hundens (hurtige) luftetur.
Nyder timerne i skolen. Får fri...
I dag var jeg hjemme kl 15. Havde ellers tænkt mig at nå at se på/ride hesten, men så ringede HK... og så talte jeg med dem. Og så med forlaget Bazar, hvis Facebook side jeg har sat op (tjek den ud her)... Og så var det mørkt?

I dag havde jeg en bibliotekstime med en fjerdeklasse. Og en knægt bad om hjælp med at finde en bog, han kunne læse (som at være i himlen).
Først viste jeg ham en god én, men den mente han var for svær, og så måtte jeg jo finde en anden god én: Jo Nesbøs "Doktor Proktors pruttepulver", den blev han hurtigt begejstret for. Kaldte på mig flere gange, for at fortælle mig at den altså var ret sjov - og ret god :-) Så var jeg jo glad!
Og senere svulmede mit lille boghandlerhjerte, da han gik ud ad biblioteket LÆSENDE og endda ned ad trappen med snuden i bogen...

1 kommentar :

  1. Der er inget som når læsningens univers åbner sig (sagde hende, der efterhånden pgra tidnød er gået helt over til lydbøger ) - men jeg husker da stadig så tydeligt hvordan man bare kunne lade sig opsluge af en bog ..

    SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm