tirsdag den 28. oktober 2014

Surt opstød

I går kørte jeg 25 kilometer for at komme til rådighedsmøde på HK i Hillerød.
Efter at have ligget bag en ældre herre i grå bil og med blød hat - der tog de dér nye "sænk farten" plakater så alvorligt, at han kørte langt under hastighedsgrænsen- fik jeg overhalet ham og ankommet til tiden.
Jeg blev mødt i skranken af en mandlig ansat, der sagde, at jeg ikke havde udfyldt mit jobsøgningsskema korrekt. Det mente jeg så ligesom at jeg havde. Fortalte ham at jeg både havde holdt ferie og været på 6 ugers selvvalgt kursus, og der derfor var sammenlagt 8 uger, hvor jeg var fritaget for at søge job.
Han blev ved - og kunne ikke forklare mig, hvad det var, jeg havde gjort galt. Jeg påpegede, at jeg havde udfyldt og indsendt det hele 3 hverdage før mødet, som jeg havde fået besked på i "invitationen".
Nå - men jeg gik op til mødet.
Og dette er, hvad jeg fik ud af det. Jeg stjal kuglepennen.


Det var mit 2. rådighedsmøde.
På dagsordenen på powerpointen stod der 2.-5. rådighedsmøde.
Og så er det, jeg ikke kan forstå, at den meget positive, inspirerende og smilende dame (haha) fortalte nøjagtig det samme som på det første møde, jeg var til?
At der så sad en totalt hjernedød blondine og mente at mødet handlede om hende, er en helt anden sag - hun klappede ikke engang i, da hun blev bedt om det.
Nå - men det tog en time. Og jeg var så arrig, og det var den søde, meget nydelige dame der sad ved siden af mig også.
Normalt tegner jeg ikke kruseduller, men jeg blev simpelthen nødt til at bruge mine hænder til noget, så jeg ikke kom til meget infatilt at række fuck. Eller kvæle nogen.
Hvad fanden er det for en omgang spild af tid??? 
Skal man virkelig køre sammenlagt 50 km (man får jo ikke befordringsfradrag eller andet når man er ledig) og spilde en time på at høre "NYT SIDEN SIDST", hvor HKkvinden fortalte os, at der er folk der er røget ud af dagpengesystemet - NO shit Sherlock - det kan man næppe kalde nyt? 
Tænk engang at der bruges tid og ressourcer på at afholde den slags møder, bare fordi man skal.

Efter mødet fandt jeg den påståelige mand fra skranken. Og så kunne han lige pludselig godt se, at jeg havde udfyldt det hele korrekt. Også den del med ferie og uddannelse - men kunne han sige undskyld? Eller give mig ret i, at det mindste de i min A-kasse kan gøre, er at LÆSE alt det jeg SKAL indsende til dem.
Nej, vel?!
4 kommentarer :

 1. Hørt hørt!!! Og jeg synes det var sejt du stjal kuglepennen, så kan de lære det!!;)

  SvarSlet
 2. Danjal Jannik Nyberg28. oktober 2014 kl. 13.01

  Ja, jeg husker også dengang jeg gik ledig, at man blev kaldt til møder i fagforening og jobcenter, men at vi bare kunne sidde og glo, fordi de ikke havde andet at fortælle, end hvad de fortalte, sidst vi var der -_-

  SvarSlet
 3. Det er en utrolig træls positition at være bragt i ! at man skal tvinges til at deltage i sådan noget p..

  SvarSlet
 4. vend det til noget positivt, når nu du alligevel skal møde op. Brug tiden på noget kreativt, sådan som du allerede er gået i gang med. Næste gang medbring et par postkort og en god tusch og gå i gang med at dekorere, fx næste julekort eller se her: http://enelefant.blogspot.dk/2014/10/tegne-tegne.html
  Så er det ikke helt spild af tid.

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm