tirsdag den 14. januar 2014

Verden ligger åben - eller gør den?

Min arbejdsplads har krise.
City 2 er ikke (og har længe ikke været), hvad det engang var. Kunderne svigter og omsætningen falder og falder. Da jeg kom på arbejde d. 27. december fik jeg et "tilbud":
Min stilling som bogansvarlig nedlægges, men til gengæld kunne jeg arbejde som salgsassistent 30 timer om ugen med væsentlig lønnedgang.
Jeg fik 14 dage til at tænke over det - tog jeg ikke imod tilbuddet, kunne jeg betragte mig som opsagt.

Jeg sagde nej tak.

Så nu skal jeg ud og finde nyt arbejde. Både skræmmende og spændende.
For hvad skal jeg finde på? Og er der overhovedet noget at få?
Skal jeg prøve noget andet end bogverdenen (som jeg jo elsker) eller blive ved min læst?
Og ligger verden virkelig åben, eller er jeg for gammel og forkert uddannet?
Jeg er i tænkeboks - men har virkelig svært ved at finde tid og overskud til at skrive ansøgninger/finde jobs/finde ud af, hvad jeg vil (eller bare tænke!), når jeg samtidig passer mit 37 timers job.
Kunne godt bruge noget ferie til at få samlet tankerne.
Nogen gode ideer til, hvad jeg kan finde på/hvordan jeg skal gribe tingene an? Så modtages de gerne.


Eller måske har du hørt om noget spændende? Et godt sted, hvor de kan bruge en 45 årig, ungdommelig men gråsprængt læsehest :-)
4 kommentarer :

 1. Nej altså, sikke noget ØV, Hanne ...(!!!) Det er jeg ked af at høre. Men - mon ikke der ligger et godt og interessant job til sådan en frisk pige som dig ét eller andet sted derude? Det håber jeg, og jeg krydser alle mine fingre for dig!
  Jeg har ikke lige nogen smart idé til nyt job/ny branche, og kender desværre heller ikke nogen (sådan lige på stående fod), som har efterlyst personale. Men HVIS jeg hører noget på vandrørene, så skal jeg nok sige til!
  PØJ-PØJ!
  *KNUS*

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbet :-) Måske skulle jeg udvikle min kreativitet?

   Slet
 2. Øv hvor er det da bare træls for dig !!
  Bogbranchen er trængt - ingen tvivl om det. Idag foregår en stor del over nettet - og det er nok heller ikke blevet bedre for boghandlerne, siden supermarkederne er begyndt at sælge bøger. Så what to do ? enten sadle helt om, eller omformulere hvilke muligheder der er i bøger. Forlagsbranchen ligger måske til højrebenet ? eller bogansvarlig i supermarked (if you cant beat them, join them). Jeg håber du hurtigt finder en ny 'hylde' - selvfølgelig findes den - et eller andet sted :o)

  SvarSlet
 3. Tak Mona - dér fik du lige de små grå sat lidt i gang her :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm