lørdag den 28. december 2013

Boganmeldelse "Vild med ham"

Anmeldelse af Helen Fieldings "Vild med ham", 


Jeg havde faktisk fat i denne her i to omgange. Første gang nåede jeg måske til side 20, da jeg opgivende antog, at jeg var blevet for gammel til Bridget Jones. Eller hun til mig.
Men så gik jeg i gang igen. Heldigvis for det!
Jeg elsker Bridget Jones - naturligvis ikke fordi jeg kan genkende noget af mig selv i hende, for sådan er jeg jo slet, slet ikke - men hun er bare herlig.
Denne bog er et must for dig, der har set filmene (så lige etteren, mens jeg læste bog 3 her færdig) og/eller læst de andre bøger.
Nu er Bridget blevet ældre. Men ikke synderlig klogere. Det sker jo for nogle...
Hun fik jo Mark Darcy. Og nu har hun også børn. To stk. endda. Men ingen Mark mere. For Mark er død.
Og Bridget er langt forbi de 40 - og efter en del år i sorg, nærmest tvinger de trofaste venner hende til at få sig et sexliv. 
Helen Fielding er mindst ligeså sjov og underholdende som hun plejer. Og at Bridget er blevet moden (om ikke andet så i kødet) er kun en bonus. Hun er på Twitter, dating og bruger læsebriller.
Læs den, hvis du trænger til underholdning. Jeg håber virkelig, der kommer en tredje Bridget Jones film.


4 kommentarer :

 1. Er Mark Darcy DØD??? *HULK HULK HULK* :-(((((
  *UDEN SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Ja det er et chok! Hver gang jeg ser Bridget Jones filmene ønsker jeg mig en Mark Darcy. Som jo i virkeligheden ikke er super lækker. Hvis man mødte ham i Kvickly, ville man jo næppe værdige ham et blik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bort set fra de hjemmestrikkede julesweaters, så er Mark Darcy da LÆKKER(!!!) :-þ Og jeg kan bestemt godt forstå, du ønsker dig et eksemplar.

   Kan stadig ikke fatte, forfatteren har valgt at tage livet af ham. Helt unødvendigt! Og jeg vil hverken læse bogen eller se en evt. film... No way!

   Mark Darcy forever!

   Og så får du da også lige et *SMIL* i dag
   - fra mig :-)

   Slet
 3. Åh ja, jeg nød virkelig også at læse denne bog! Fjerlet og skøn underholdning :)

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm