mandag den 5. august 2013

Verden vender

bedre i dag. Har været til fysioterapeut, som var optimistisk og gav mig nogle øvelser.
Og så se lige her:

''

Dette er taget fra det ene vindue i på øverste etage i mit nye hjem. Smukke marker og natur så langt øjet rækker, og bag det hvide hegn kommer min islænder Ösp til at gå, med en masse andre.
Huset er oprindeligt en lille stald med stråtag. Der er ét rum nederst samt bad & toilet - der bliver sat et lille køkken op. 
Øverst er der ét rum med skråvægge.
Jeg får stor have og skal have både høns og drivhus. Og min hest hjemme. Altså, hvor er jeg sindssygt heldig!
På den anden side ligger det store hus, som rummer en masse dejlige mennesker samt 3 hunde og 5 katte.
Vi deles om hønsene, og af en eller anden grund har jeg besluttet mig, at min skal hedde Gertrude.
Hvor det kommer fra aner jeg ikke. Navnet fløj ud ad munden på mig.
Huslejen er billig og jeg kan ikke vente. Vi er ved at tømme huset (jeg bærer næsten intet - de andre slæber) og så skal jeg male. Der kommer en havedør og et vindue til i den ene gavl. Og der er en gigantisk træterrasse ovenpå, med en stor terrasse nednenunder - samt en overdækket ditto, hvor døren og vinduet kommer.
Huset er meget småt. Og jeg ved ikke liiiige helt, hvordan i alverden jeg skal få plads til alle mine ting. Og alle mine bøger? Overvejer at stable dem langs hele den ene væg ovenpå. Skråvæggene går meget langt ned.
Det bliver lidt af en udfordring.
Jeg regner med at flytte engang i september - og kan slet ikke vente.
Jeg kommer til at fjerne hele min have, her hvor jeg bor nu. Der er fandengaleme mange blomster og planter - ved nogen, om man kan klippe roser ned i september? For så må de alt andet lige være nemmere at flytte.


6 kommentarer :

 1. Godt at høre at det går fremad med ryggen.
  Det med roserne ved jeg ikke - men kig på rosenposten.dk - de har mange gode oplysninger og hjælp at hente. Spændende med flytningen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mona, for tippet med rosenposten.dk - jeg må håbe de overlever flytningen:-)

   Slet
 2. Det ser skisme idyllisk ud, Hanne ... og lyder også rigtig hyggeligt! Flytter du langt væk - oder was?
  Bøger er super dekorative, så du finder garanteret på noget. Prøv at tjekke Pinterest.com, hvis du vil ha' inspiration til alternativ bogopbevaring. Søg på "books, furniture", så skal du se løjer.
  Håber du viser/fortæller mere om det nye sted!
  Pøj-pøj med det!
  *KNUS* herfra ... og go'nat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej, vi flytter kun nogle km og bliver i Stenløse. Og det ER bare idyl, med å i baghaven osv :-) Jeg kiggede på pinterest - er du gal der var mange billeder :-)

   Slet
 3. Dejligt at det går bedre med ryggen. Men pas nu lidt på dig selv under flytningen, det er meget hårdt ved ryggen :( Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg håber også meget på flere billeder af dit nye sted :)
  Jeg havde faktisk ikke lige fået med at du skulle flytte.

  SvarSlet
 4. Hej Tanja. Tak :-) Og du kan tro, jeg passer på ryggen- håber jeg kan få andre til at slæbe det værste :-) Og at du ikke lige havde fået med at jeg skulle flytte er helt forståeligt - tror ikke jeg har nævnt det før og det hele er sket så hurtigt:-) Du har jo næsten lige været igennem det hele - det skal bare overståes, ikke?

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm