fredag den 26. juli 2013

To fede fridage og så en fredag

Jeg har haft fri både onsdag og torsdag, og nydt det i fulde drag.
Ligget i en kano på en å og småsovet, læst og spist madpakke.
Haft en veninde, som jeg ikke har set længe, på besøg.
Kigget til hesten, redet den mest fantastisk aftentur med galop for fulde gardiner på stubmarkerne, mens månen lå stor og orange på den ene mark og solen gik pink ned på den anden.
Smukt som bare pokker.
Redet med stor lykkefølelse i maven og hyggesnakket, når det ikke lige gik frem i galop, for så havde jeg travlt med at holde Ösp igen.
Og i går regnede det, så jeg fik endelig gjort rent og ryddet op.
Og rent faktisk lavet mad til veninden og jeg. Og oven i  købet lavet endnu en portion, så jeg har haft mad med til frokost og derved sluppet for, at de på McDonalds råber "en cheeseburger deluxe" når de ser mig.
Det var åbenbart så fedt at have to fridage, at jeg ikke kunne komme ud af sengen i morges.
Vågnede ved at hunden slikkede mig i hovedet kl. 8. Alarmen skulle ringe 6.30.
Jeg kom kun 5-10 min. for sent på arbejde, plejer at køre hjemmefra kl. 8.30. Pinligt!
Og så i dag på arbejde har jeg en meget sød kunde, som viser sig at være en anden blogger, nemlig Gitte fra Rav & Krat. Hun købte denne her, så mon ikke man snart kan læse om nederdele på hendes fine blog?


Jeg har haft hundeluftere på min Nannahund i dag, for jeg var på arbejde til kl. 19 og derefter hos hestene, hvor de fleste deltog i en miniridelejr med børn og det hele. 
Jeg spiste bare maden. Hunden ville ikke gå med de andre. Og da jeg kom hjem nægtede hun at gå mere end 100 m. ned ad vejen. Mystisk hund.
Men fra i morgen kl. 17.05 har jeg FERIE i 14 dage - så er der mere tid til hunden :-)
Glæder mig helt vildt. Så skal der blogges (har jo læst en helvedes masse gode bøger, jeg endnu ikke har fortalt jer om), vaskes bil, læses, rides og hygges!
Nu vil jeg gå i seng, så må vi jo håbe, jeg kan finde ud af at komme til tiden i morgen!

8 kommentarer :

 1. Dejlige fridage ... også den med regnvejr ... :-D

  At du fik besøg af Gitte er (til dels) min "skyld", da jeg har indviet hende i, hvor Frk. Bogorm jobber ...! ;-) Jeg har jo selv planer om at kigge forbi en dag, men det er bare så pokkers sjældent, jeg lige kommer forbi ...!

  Ha' en de-eeeeeeeejlig ferie, Hanne!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Hej Lisbet :-) Hun nævnte dig godt - og tag så og kom forbi :-) Det er SÅ sjovt at se andre bloggere i "virkeligheden"! Men vent lige til efter ferien. Jeg er den mindste og mest rødhårede af dem alle sammen, du kan ane mig bag bogreolerne og spotte mig på den grå udvoksning :-) God weekend!

  SvarSlet
 3. Lykkefølelse i maven og sommerfornemmelse i kroppen - der findes vel næppe noget bedre? Sikke dog et rart indlæg; det lader til, du har det dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke, jeg har det faktisk også overraskende dejligt :-) God aften til dig!

   Slet
 4. Det lyder til at du i den grad nyder livet :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg i dén grad :-) Skøn sommer til dig!

   Slet
 5. Det var super hyggeligt at møde dig ved bogreolen :-) ...er sikker på at vi nok skal få lokket Lisbet ind i butikken *hi hi* god ferie til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder jeg mig til :-) Og tak . hvis du har ferie må du også nyde den :-)

   Slet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm