søndag den 21. juli 2013

Søndag aften lidt for sent

Så er det lige pludselig søndag aften. Igen.
Mit hjem ligner et bombet lokum. Jeg er kun inde, når jeg skal sove, lave kaffe, tisse eller vaske tøj. -og det ses tydeligt på mine omgivelser.
Men den danske sommer er altså for kort til, at jeg har lyst til at være indendørs. Jeg gør rent næste gang det regner. Eller måske før, hvis jeg ikke kan holde det ud længere.
Dagene tilbringes på arbejde, på ture med hunden og i selskab med hesten og hestedamerne. Og så kommer jeg træt hjem når det er (eller er ved at blive) mørkt.
Har lige været i bad - nænnede dog ikke at lægge mig i det nyvaskede sengetøj med sure tæer, sved, støv og hestemad alle steder.

Jeg købte i foråret denne stol, som jeg havde ønsket mig i årevis. Med puf og det hele.
Jeg elsker den. Men kan bare ikke huske, hvornår jeg sidst har siddet i den.

Billedet er lånt fra IKEA
Jeg sidder i bilen til og fra arbejde. En halv time til frokost på arbejdet. På ryggen af hesten. Og lidt i sengen når jeg læser, inden jeg falder i søvn.
Måske i morgen aften, når jeg har redet aftenturen kl. 21? Vi red ved 19 tiden i dag. Skulle have været i skoven, men det var for varmt. I stedet red vi på marken, hvor dyrene lystigt (insekterne altså) bed både heste og mennesker. Men det lykkedes mig dog at ride flere omgange nogenlunde kontrolleret galop, uden krikken stak af med mig. Jeg har nemlig købt en turbohest.Og vi slås ind i mellem om, hvem der skal bestemme farten.
Det har været en skøn skøn dag. En lille lur i en venindes hængekøje og dagen sluttet med is i Espergærde. Eller hvor fanden det nu var, jeg sad i bilen og læste:


JÆGERSPRIS hed det jo... Nu vil jeg gå i seng og læse denne underholdende og kloge bog færdig.

3 kommentarer :

 1. Espergærde eller Jægerspris ... same same but different - i Jægerspris har de god is! :-D

  NYD SOMMERVARMEN!!!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Det lyder som om livet både leves og nydes :)

  SvarSlet
 3. Pyha bliver helt svedt af det program *hi hi*...måske det allerede fortsætter i dag...måske du lige nu sidder på pruhesten ;-)
  God aften til dig

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm