onsdag den 10. april 2013

Jeg er vist

gået lidt død i mine bøger...

 Så i aften må jeg i gang med en helt tredje.
Ved endnu ikke hvad - men jeg har bunker liggende.

Men allerførst skal jeg se krimi.
Arne Dahls fantastiske krimier er filmatiseret - i aften 20.30 på DR2 er det anden del af "Ondt blod", den 2. bog om A-gruppen.
Altså... personerne er ikke som jeg havde forestillet mig - og bøgerne er fem millioner gange bedre end filmene - men det forhindrer mig ikke i at se dem.


3 kommentarer :

 1. Sådan har jeg det også med den filmatisering. Personerne er totalt dårligt castet. Og stemningen har de ikke fanget. Har med stor fornøjelse læst hele serien - men filmen står jeg lidt af på.

  SvarSlet
 2. Fuldstændig enig! Jeg sad i går og overvejede at lade være med at se den. Gud ved om Hr. Arne Dahl har været med på råd? Eller også har min hjerne bare fejlopfattet alle bøgerne...

  SvarSlet
 3. Hej!
  Talking about filmatiseringen af Arne Dahls bøger om A-holdet. Jeg så "Op til toppen af bjerget" i går på TV, og enten må jeg være ramt af en partiel hukommelsesdefekt, eller også er der tildigtet en hel ny historie i første afsnit af filmatiseringen af bogen. Historien om det svenske par og barnet, hvis bil sprænges i luften i Holland, mener jeg slet ikke er med i bogen - ligesom stort set alt, hvad der foregår i det første afsnit...Jeg lånte i sin tid bogen på biblioteket, så jeg kan ikke lige tjekke det. Er der nogen, der kan hjælpe mig med at afgøre, om jeg lider af hukommelsestab?

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm