torsdag den 10. januar 2013

Arbejdshest

2. januar startede jeg på mit nye job. Er superglad for det, men også utrolig træt! Selv om det er i en boghandel er jeg velsignet med rigtig gode arbejdstider, de fleste dage arbejder jeg fra 9-16, har dog meget lang dag om tirsdagen, hvor jeg lukker butikken kl. 19.
Men jeg klager ikke! Skal bare lige få et overblik. Det er trods alt et par år siden, jeg sidst har arbejdet i butik. Og jeg havde rent glemt, hvor trætte ens ben bliver, af at stå og gå hele dagen.
Men pyt, mine kolleger er søde og der er altid chokoladekiks i frokoststuen.

Jeg har gang i flere forskellige bøger, startede med den nye James Lee Burke. Ham er jeg stor fan af, men han kræver altså at man er lidt mere klar i hovedet, end jeg hidtil har været efter arbejde. Så jeg er nu også i gang med Jørn Lier Horsts "Vinterlukket". Den er lidt nemmere at læse - og super spændende. Og så kom jeg også lige til at begynde på den nyeste Peter Robinson "Tracy"...
Der er jo det plus som boghandler, at man kan skrive efter læseeksemplarer:-) Så det har jeg gjort. Der er udkommet en masse gode bøger på det sidste. Ville ønske, jeg kunne nå at læse dem alle.
Men jeg mangler tid. Har fri i dag, og kunne læse - men har ikke tid. Har luftet hunden, haft smed til hesten og skal snart på mit andet arbejde, i et sognehus.
Hasta la vista!

2 kommentarer :

 1. Herligt at høre, du er glad for dit nye job. :-)

  Kender det der med "trætte ben"... Oplever det hvert år, når jeg deltager i Ledreborg Livsstil, hvor man går/står 8 timer om dagen i 3-4 dage. Åh-hhh, hvor er man bare kvæstet om aftenen - og så skal man på'en igen næste dag!

  Det er længe siden, jeg har været i City2... Måske jeg skulle køre forbi en dag - og stikke hovedet ind og sige HEJ! ;-)

  Go' fridag!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. hvor er det dejligt at høre, at du er kommet godt fra start og er glad for dit nye job :o)
  og boghandler må vist være det helt perfekte til dig :o) - et eldorado må det være at være blandt bøger dagen lang - men jeg forstår godt, hvis 'to læse' listen vokser. ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm