onsdag den 12. december 2012

Også dårlige bøger her

Jo, jeg læser skam også dårlige bøger.
Eller rettere: Jeg begynder også på dårlige bøger, men så gider jeg bare meget sjældent læse dem færdig - og derfor hører I også meget sjældent om dårlige bøger her på bloggen.
Jeg synes livet er alt for kort til dårlige bøger og der ligger alt for mange potentielt gode bøger alle steder og venter med længsel på, at jeg med mine (efterhånden smårynkede) ivrige hænder skal samle dem op og begynde at læse i dem.
Det er også meget sjovere at fortælle om en skøn læseoplevelse og håbe at andre får lyst til at læse samme bog, fremfor at advare mod dårlige.
Må hellere lige nævne at jeg altså på ingen måde bliver belønnet for min begejstring for bøgerne.
Min mening om bøgerne er min helt egen.
Og bare for at bevise min tidligere påstand, kan jeg især huske "Et hjem til Frankie" som en lettere afskyelig bog.
Jeg håber ikke, det var min anmeldelse, der tog livet af Maeve Binchy.
Jeg har lige været gået i gang med "Manden fra Albanien" - den kunne jeg heller ikke lide. Ved ikke helt hvorfor. Hovedpersonen var hm... irriterende. Gabte så meget at jeg lagde den fra mig.
Sofie Sarenbrants "Uge 36" var jeg heller ikke videre begejstret over - ej heller Bille & Billes "Gudindens sidste offer".
Men som regel læser jeg dem ikke færdig og derfor fortæller jeg ikke om dem...
Nå men alt dette kun fordi, du måske undrer dig over at jeg (næsten) altid er glad for bogen.


4 kommentarer :

 1. Jeg er bare SÅ dårlig til at opgive bøger. Tror kun jeg har opgivet 3 eller sådan noget i al den tid jeg har læst. Jeg bliver ved med at håbe at bogen på et tidspunkt tager en drejning og bliver god, men ofte sidder jeg så tilbage med en følelse af at have spildt min tid.
  Måske jeg i 2013 skulle lære at lægge en dårlig bog fra mig? :)

  SvarSlet
 2. Det kan jeg kun anbefale! Det tog altså også mig mange år at lære, syntes ligesom det på en eller anden måde var forbudt at opgive at læse bogen færdig. Men det er en lettelse at lægge den fra sig - og så er glæden endnu større, når den næste er god:-)

  SvarSlet
 3. Puha, jeg får dårlig samvittighed overfor alle mine andre bøger, hvis jeg fortsætter på en dårlig. Men opgiver dem ikke...lader dem bare stå et par måneder. Eller år... :-P

  SvarSlet
 4. jeg holder meget af dine altid ærlige boganmeldelser :o=)
  hilsen Mona

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm