onsdag den 1. august 2012

DØDsurt

Min bil er død.
Stendød og ureparerbar.
Den hed Berta, blev 25 år og var en hvid VW Golf diesel.
Det er noget med en tandrem og en motor.
Og nu bor jeg på landet uden en bil. Og hos bageren har de fjernet bommen, man kunne binde hesten til.
Nå.
Men jeg har stadig ferie. Og en cykel, der kun er lidt flad.
Nu er det så, jeg atter ønsker, jeg var sådan bare lidt mere 43 på den fede måde agtig. For så havde jeg nok en opsparing, som kunne bruges til sådan nogle uforudsete hændelser. Bare til endnu en gammel, brugt bil. Kunne vel egentlig godt have regnet ud, at den der bil ikke ville holde evigt.
Men nu kan jegvel lære det.
Surt er det.
Men jeg overlever nok :-)4 kommentarer :

 1. P*S OS'...!!!!!!!!
  Håber du finder en løsning... f.eks. at der futter en ny og betalbar Berta forbi dig inden længe!
  At bo på landet UDEN en bil, det er sgutte fedt... ASK ME(!) - Okay - vi HAR bil, men når manden snupper den på arbejde til hverdag, så føles det ret billøst... og så er bøhlandet = en ØDE Ø!
  En cykel er okay, men den kan godt nok IKKE erstatte en bil - specielt ikke når det regner og blæser og er skodvejr på 1000 andre måder (hvilket det jo er her i DK det meste af tiden!)
  PØJ-PØJ med det, og fortsat god ferie...!
  *SMIL* (trods alt!) ;-)

  SvarSlet
 2. Ååååh noget skod. Jeg er helt enig med Lisbet, landet uden en bil er ikke super let. Så håber du finder en betal bar ny Berta inden for længe...
  Ikke fordi vi vil jo ikke bytte landet for noget. Tænk sig at bo midt på stenbroen, jeg ville hade det....tror heller ikk det ville passe dig ret godt!

  SvarSlet
 3. Hvor er det ØV..og som Lisbet siger, så er man jo meget afhængig af en bil på landet. Jeg håber, at der dropper en ny lille Berta ned i posen snart...fortsat god ferie til jer ;-)

  SvarSlet
 4. Øv hvor surt.
  Ja, når det er tandremmen, så er den virkelig stendød. Med mindre man vil ofre en ny motor ..
  Den skal man være rigtig meget opmærksom på at få skiftet ved hver 100.000 km. Men 25 år - det er da også en god alder for en bil..
  På et eller andet tidspunkt bliver gamle biler rigtig dyre i drift - så dyre, at de fint modsvarer afdraget på en ny. Og så slipper man for en masse bøvl. Spændende hvad du finder på :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm