søndag den 22. juli 2012

Slut på 1. ferieuge

Kors, hvor går tiden hurtigt, når man har ferie. Den første ferieuge er ved at være slut - og hvad i alverden har jeg brugt tiden på?
Tjah.
Jeg har redet en masse. Langsomme, rolige skridtture, dem midt i mellem og i går en meget hurtig galop på en stubmark. Jeg ved ikke, hvad det er, der sker med heste, når de får de der stubmarker under hovene?
Det minder lidt om unge mænd i hurtige biler. Det gik fandengalemig hurtigt. Jeg sad der uden stigbøjler og sadlen var en lammedims, i hvilken der ikke er noget støtte. Men jeg blev da siddende. Og prøvede at lade være med at tænke - det gik så hurtigt at jeg ikke tænkte så meget, klamrede mig bare fast.
Og jo, det var fedt. Men jeg var altså en lille smule skræmt :-)
Så har jeg gået med hund, ordnet hunds pels. Besøgt en veninde. Grillet med venner. Ryddet op. Læst. Købt maling (lysegrøn) til hylder og andre småting. Ordnet have. Fået hennahår (klimakterierød).
Været viiildt længe oppe og sovet tilsvarende længe.
Skal nok liiiige til at komme i svingninger, hvis jeg skal nå bare halvdelen af "ferie-to-do-listen".
Men der er også to uger tilbage:-)


1 kommentar :

  1. Pas nu på ikke at falde af hesten, ik'????? Ham der "Supermand" - du ved - han var sk*de uheldig... men det er ikke til at spøge med!

    Jeps - tiden flyver... og den går hurtigere og hurtigere, jo ældre man bliver...! Og så er det ikke engang løwn! (Gu' ve' om der findes en videnskabelig forklaring på dette fænomen?)

    Fortsat god ferie... I den kommende uge MED SOMMERVEJR *WOOHOO!!!* [- hvis altså vi kan stole på vejrmændene m/k]...!

    *SMIL* og go' nat fra Lisbet

    SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm