tirsdag den 17. juli 2012

Ferie

Kører på 2. feriedag - det er skønt! Vejret nævner jeg ikke, ikke i dag:-) Det er dejligt at have ferie, men det tager lidt tid at vænne sig - hver gang (mandag og i dag) jeg vågner om morgenen, tænker jeg FUCK FUCK jeg har sovet for længe. Men nåh, jeg har jo ferie.
Indtil videre er her ikke sket det store.
Har selvfølgelig været ude at ride


Og set en ko


Ja, så spændende er min ferie - hvem har behov for cruises det ene og det andet sted - når man har det her?

Så har jeg sorteret lidt i min ene reol


Bøgerne, der ligger ovenpå reolen er bøger, som jeg har besluttet jeg godt kan leve uden. Men det var i aftes - nu tør jeg næsten ikke se på dem igen, der er nok nogle stykker, jeg får lyst at beholde.
Så mangler jeg bare den anden reol, hylderne over min seng, kogebøgerne i køkkenet, dem i kasser under sengen og disse, der ligger i to rækker på et skab i mit soveværelse.


Jeg er vist blevet grebet af sådan  noget ryd op i dit rod- ryd op i dit liv-agtigt noget.
Farligt. Hårdt. Men vist også temmelig tiltrængt? Nu mangler jeg bare at finde ud af, hvad der skal ske med disse foreløbig 150 frasorterede bøger!
Ud med kæresten, ud med nogle gamle bøger, gammelt tøj og alt muligt, jeg aldrig bruger. Mon så ikke der bliver plads til noget nyt? Af det hele? :-)


2 kommentarer :

  1. *HAHA* Du er sjov... og har et FEDT blåt skab!!!

    Kan du ikke afholde bog/tøj-loppemarked en dag? Måske den nye kæreste så kigger forbi - sådan helt tilfældigt... så har du slået tre fluer med ét smæk!

    *SMIL* fra Lisbet ^o^

    SvarSlet
  2. Det var søreme da en genial idé:-) Brae han ikke kommer for at købe dametøj :-) Der er MANGE mærkelige mænd derude, siger jeg bare!

    SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm