lørdag den 2. juni 2012

IT nørd - eller kyndig - søges

Meget mærkeligt - nu er min URL (eller hvad det nu hedder, det dér der står øverst??) pludselig frkbogorm.blogspot.dk i stedet for frkbogorm.blogspot.com? Hvordan kan det være? For nu virker det der friend connect ikke...
Og jeg fatter nok tæt på ingenting!

4 kommentarer :

 1. Prøv at se under indstillinger/ grundlæggende på din blog (design)...her kan du se om adressen til din blog er korrekt og evt. rette den hvis ikke ;-) Fik du forresten min mail angående adresse ?
  God lørdag til dig..knus

  SvarSlet
 2. Tak Gitte, det prøver jeg :-) Bogen er sendt, men desvære først i dag:-(
  Rigtig god weekend til dig også!

  SvarSlet
 3. Det er helt i orden...ingen stress her ;-)
  Jeg kan lige fortælle dig, at flere har problemer og at jeg også selv har fået ændret min adresse. Lige nu tror jeg måske at google er ved at konvertere vores blogge til en danske server, så vi måske fremover skal hedde blogspot.dk ?

  SvarSlet
 4. hej Hanne
  jeg ved ikke lige hvad der er der sker af mystiske ting i Blogland pt. Jeg brugte rigtig megen tid på div support sider igår - og måtte erkende at jeg havnede i et loop. Det er ikke lige sådan at få support. Mit problem er, at jeg ikke kan melde mig som fast læser nogen steder - og at folk forsvinder fra min blogroll, eller slet ikke kommer derind.
  det har stået på længe nu, og er rigtig irriterende.
  hilsen Mona

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm