fredag den 11. maj 2012

Weekend - eufori

Så blev det fredag! Udsigt til en weekend (næsten) uden planer, hvilket er hårdt tiltrængt efter sidste weekend, hvor jeg var umenneskeligt tidligt oppe fra fredag til søndag!
Til gengæld har jeg helt sommerfugle i maven over alle mulighederne. Har lige luftet hunden i lun og velduftende blæst, faldet i svime over et blomstrende tudsegammelt æbletræ OG inde i stuen står en pose bøger. Og en spand maling. Og jeg skal i al fald og helt sikkert ud at ride. Og posten har været her med den nye Jennifer Weiner. Så... hvad nu?
Skal jeg snuppe en velfortjent morfar? Male køkkenet eller gå i gang med Nesser eller Weiner? Uha. Man bliver helt træt af al den forventning. Tror sofaen vinder...4 kommentarer :

 1. Jeg stemmer for Weiner og Nesser. Bedre selskab fås ikke. God fornøjelse :0)

  SvarSlet
 2. Du må i hvert fald hygge dig.
  Der er intet som en weekend, der ligger udbredt foran ens fødder -lige klar til at tage hul på.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Der er jo næsten helt stressende i sigs elv, at tænke på alle mulighederne...! Kender et kun alt for godt selv... og en gang imellem får man ikke lavet en sk*d, simpelthen fordi man ikke har kunne beslutte sig for det ene, det andet el. det 27.!
  Rigtig god weekend - på divanaser, hesteryg und so weiter!
  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 4. Puha Lisbet, man skulle tro du kendte mig. Kl. er 17.45 l'rdag, og foreløbig har jeg: Luftet hund et par gange, været en tur i Roskilde, læst ca. 32 sider og fodret nogle heste... I morgen skal jeg ride langtur i skov længere nordpå, vi tager af sted kl. 11... Så meget mere bliver det ikke til.
  Helle jeg er i gang med Weiner - tegner godt.
  Og god og dejlig weekend til jer alle - og tak for kommentarerne :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm