torsdag den 4. august 2011

Boganmeldelse: Fugleskræmslet
Michael Connelly er for fed. 
Lige som man synes man har en yndlingsperson blandt hans skiftende hovedpersoner, får man en ny. Han opfinder nye, og går tilbage og henter nogle af de gamle frem igen.
Min tidligere favorit var Harry Bosch. 
Nu er jeg blevet (gen)introduceret til Jack McEvoy. Han er nu heller ikke værst.
I denne kriminalroman - for det er det - fyres Jack McEvoy, anset journalist ved L.A. Times. Nye tider, nedskæringer og ny ledelse, har gjort at den ellers så hotte kriminalreporter ryger ud i kulden.
Da han først er kommet sig over chokket, beslutter han sig for at levere et brag af en historie, i de 14 dage han har, inden han skal gå af. Han skal også lige nå at oplære den smukke, seriemorderfascinerede Angela Cook, som til en ringere løn skal overtage hans område.
Han får en opringning af en dame, som bedyrer at hendes søn sidder uretfærdigt fængslet, for et mord han ikke har begået.
Jack har før fået den slags opringninger, men ender med at kaste sig over sagen, da han opdager at tilståelsen ikke er helt fin i kanterne.
Han finder en forbindelse mellem forskellige kvindelig - og kommer på sporet af én, som udmærket ved, at han er på sporet. Denne mand har monteret en "digital snubletråd", så alarmen går i gang, da Jack og Angela søger på trunk + murder.
Nu er denne (meget væmmelige) mand foran.
Jack får hjælp af FBI agenten Rachel, som vi har mødt i nogle af de tidligere bøger.
Og jaja, det bliver endnu en "KØB DEN"!Ingen kommentarer :

Send en kommentar

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm