torsdag den 30. juni 2011

ForladtWalker bliver forladt som 3-årig. Virkelig forladt. Mor afleverer ham ikke hos en veninde og glemmer at hente ham igen. Nej. Mor stiller ham nær en vej, og beder ham holde godt fast i trådhegnet og aldrig give slip. 
Han ser hende ikke igen. Men om aftenen bliver han fundet, stadig med den buttede barnehånd i et fast greb om hegnet.
Så begynder et liv fuldt af placeringer hos forskellige plejefamilier, indtil han som 13-årig endelig havner hos en god familie i en mindre flække.
Da Walker bliver myndig, har han ret til aktindsigt, og han får udleveret et brev og et fotografi, som var i hans lomme dengang han blev fundet.
Han rejser til Toronto for at følge sporene. Og så sker der mærkelige ting og sager. Brevet og fotografiet bliver stjålet og han bliver forfulgt. Han får arbejde som taxachauffør, og allierer sig med den handicappede sekretær, i hvem han forelsker sig. 
Ind i mellem ser vi tilbage i tiden og møder en anden person. Han er absolut ikke rar. Han er temmelig syg i hovedet....
En god og meget spændende kriminalroman! Måske skulle jeg til at give stjerner, i stedet for at skrive "læs den" eller "læs den ikke"? Men det lyder avanceret... teknisk udfordrende, altså.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm